Indul a Vándorbölcső Program a Bányavidéken!

Nagybánya környékén vagy távolabb, de Máramaros megyében éltek? Babát vártok és szeretnétek, ha bölcsőben ringathathatnátok? Örömmel közöljük, hogy indul a Vándorbölcső Program a Bányavidéken!

Jelentkezéseket EZEN az űrlapon várjuk. A vándorbölcsőre folyamatos a jelentkezés – tehát bármikor eljuttathatjátok hozzánk (egy későbbi időpontra is) – és sorsolás útján döntjük el, hogy melyik családhoz kerülhet. A bölcső 4 hónapig van egy családnál, amíg a baba ki nem növi. Az aktuális sorsolási időpontot egy-két héttel korábban tudjuk megadni.

Az első sorsolás időpontja: 2017. március 26., helyszínét később közöljük. Kizárólag Máramaros megyében élő családok jelentkezését várjuk! Kiemelten számítunk az első gyermeket váró házaspárok, és a 3. gyermeküket váró családok jelentkezésére.

Közös célunk, hogy minél több magyar gyermek szülessen közösségünkben. A vándorbölcső annak a jelképe, hogy a család gyermekvállalása nem egyéni feladat, hogy szeretettel, segítséggel mindannyian mellettetek állunk.

Kérjük vállaljátok, hogy, ha „bölcsőtulajdonosok” lesztek, pár képet rendelkezésünkre bocsátotok a babával és a bölcsővel, amelyet megjelentetünk fórumainkon. Azzal, hogy kis nyilvánosságot vállaltok, ti is a családbarát-gyermekbarát szemlélet terjesztését szolgáljátok.

A Teleki Magyar Ház vándorbölcsőjét Czotter András asztalosmester, a magyarországi Ágymester Manufaktúra tulajdonosa adományozta számunkra. Kiváló minőségű, környezetbarát faanyagból készült és matraccal együtt szállítjuk. Mellette egy könyv is körbejár, amibe minden babáról pár gondolat, kép is bekerül, ebben is számítunk az együttműködésre.

Ha további kérdésed volna, telefonálj a +40-740-751490 telefonszámra, vagy írj a dludovicus@gmail.com ímél-címre.

Bookmark the permalink.

Comments are closed