Rövid hírek

* Legközelebb november 17-én, szerdán reggel 7.30-kor indul kisbusz a Teleki Magyar Háztól Vásárosnamény gyógyfürdõre. Az utazási költség 40 lej, plusz 600 Ft belépõ. Indulás reggel 7.30-kor a Teleki Magyar Háztól. Jelentkezni, érdeklõdni az intézmény irodájában és telefonszámain lehetséges. November 15. után visszamondott utazás esetén a már befizetett útiköltséget nem tudjuk visszatéríteni. Köszönjük megértésüket!

* Idén is indulnak a Teleki Magyar Ház népszerû angol, német TANFOLYAMAI! Jelentkezéseket várunk személyesen, vagy a Ház telefonszámain! A számítógépes tanfolyamhoz megvannak a jelentkezõk, a feliratkozottakat telefonon fogjuk értesíteni a tudnivalókról.

* OLVASS NEKEM: minden második szerdán 16 órakor – legközelebb november 10-én – a Teleki Házban!

* Sebestyén Erzsébet és Matyikó Margit egy-egy szép festményét fogjuk kisorsolni az idei Karácsonyi Vásár keretében. Tombolajegyeket 10 lejes áron lehet vásárolni a Teleki Magyar Házban, ahol az eredeti festmények is megtekinthetõk. A sorsolásra december 11-én, szombaton kerül sor, a pontos idõpontot késõbb közöljük. A bevétel egyharmadát a Teleki Magyar Ház céljaira ajánlották fel a képzõmûvészek!

Bookmark the permalink.

Comments are closed