Szelfi Nagybányával (én és a városom)

Pályázatot hirdet a Teleki Magyar Ház „Szelfi Nagybányával” címmel, magyar nyelven tanuló tehetséges, képzőművészeti érdeklődésű Máramaros megyei fiatalok számára!

A pályázat keretében 7-12. osztályos (13-19 éves) diákok jelentkezését várjuk. Pályázni lehet bármilyen méretben, technikával és alapanyagra készült alkotással, festménnyel, grafikával, kollázzsal, fotóval stb. amely a pályázat címét, tematikáját a legjobban megközelíti. A legkreatívabb pályamunkák szerzői meghívást kapnak a Ház 2017-2018. évi „Genius loci” képzőművészeti tehetségsegítő programjában való részvételre:

– műteremlátogatások, ismerkedés kortárs képzőművészekkel
– kolozsvári kirándulás, kortárs képzőművészeti tárlatok, képzőművészeti múzeum megtekintése
– nagybányai régi és kortárs képzőművészeti gyűjtemények megismerése
– motívum és témavadászat: fotós kirándulások Nagybánya környékén és a megyében
– kreatív alkotói munka, műtermi foglalkozás hivatásos alkotóművészek vezetésével
– ismerkedés különleges alkotói technikákkal

A program összesen 16, egyenként 4 órás, szombat délelőtti alkalmat foglal magába (kivéve az egész napos kirándulásokat) a 2017. szeptember – 2018. május időszakban, és a Teleki Magyar Házban valamint Győri Kinga klastromréti műtermében zajlik. A zárókiállításra 2018. május végén kerül sor, a Teleki Magyar Házban. Szakmai vezetők Deák Orsolya és Győri Kinga.

A pályamunkákat a Teleki Magyar Házba várjuk, beadási határidő 2017. szeptember 30. A csoportba 10 résztvevőt tudunk fogadni.

A program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a NTP-KULT-17-0007 kódszámú pályázati program keretében.

Érdeklődés és információ: Dávid Lajos (0744-919166), Deák Orsolya (0756-866156), Győri Kinga (0742-895468), vagy személyesen a Teleki Magyar Ház irodájában.

Bookmark the permalink.

Comments are closed