Továbbra is várjuk a támogatásokat

Megköszönve mindazotok segítségét, akik az elmúlt években téglajegyek vásárlásával segítettétek a Teleki Magyar Ház felújítási munkálatait, felhívjuk figyelmeteket, hogy támogatási kezdeményezésünk 2017-ben is folytatódik!

Mellénkállásotok, amelyet a Ház alapítása óta, de különösen a 2014-ben megkezdett nagyszabású munkálatok során tapasztaltunk, óriási segítséget jelentett a Ház számára. Nagyrészt ennek is köszönhető, hogy a hajdani Teleki-kúria megújult homlokzatával, gyönyörű faragott kapujával ma a város egyik legszebb műemléképülete, s hogy az épület csodálatos belső tereiben évről-évre gazdagodó programkínálattal várhatjuk a hozzánk látogatókat, a nagybányai, bányavidéki, Máramaros megyei, vagy távolabbról érkező magyarokat – Benneteket.

Téglajegyek továbbra is 10 lejes (egyszerű téglajegy), 50 lejes (bronz), 100 lejes (25 euró/ezüst), 300 lejes (75 euró/arany) és 500 lejes (125 euró/gyémánt) címletekben kerültek kibocsátásra. Legszerencsésebb támogatóink – az évente egy-két alkalommal (legközelebb a május 18-21. közötti Teleki Napokon) szervezett sorsoláson – neves képzőművészek által felajánlott képzőművészeti alkotásokat nyerhetnek!

Részletek, egyéb információk, az eddigi támogatók és adományozók névsora ITT.

Bookmark the permalink.

Comments are closed