Terembérlés


KONFERENCIÁK,
OSZTÁLYTALÁLKOZÓK,
CSALÁDI ESEMÉNYEK szervezőinek!

Intézményünk termeit – amikor ez összeegyeztethetõ a Ház rendszeres, vagy alkalmi programjaival és a patinás mûemléképület jellegével, hangulatával – szívesen adjuk bérbe osztálytalálkozók, születésnapok, eljegyzések, keresztelõk, egyéb családi események, valamint kisebb konferenciák, szakmai tanácskozások, termékbemutatók, képzések, különféle magán- és üzleti rendezvények, illetve politikai programok, fórumok, közönségtalálkozók lebonyolítására.

Egy 60-70 fõ befogadására kialakított, a kerti teraszra, illetve az épület reprezentatív központi folyosójára nyíló nagyterem, egy 10 fõs tanácsterem, egy 15-16 fõs kisterem és egy közel 800 négyzetméteres parkosított kert áll a különbözõ rendezvények szervezõinek rendelkezésére. A programok lebonyolításához a fontosabb felszerelést (projektor, vetítõvászon, számítógép, hangosítás, zenelejátszó) is biztosítani tudjuk. Ingyenes WI-FI használat!

Terembérek:
Thorma János terem – 50 RON/óra
Schönherr Gyula terem – 30 RON/óra
Lendvay Márton terem – 30 RON/óra
Kerthasználat – 50 RON/óra

Felszerelés:

Projektor – 50 RON/óra
Egyéb mûszaki felszerelés – 50 RON/nap
Teríték – 2 RON/fõ/nap

Konyha használat (amennyiben nincs szállóvendég) – 50 RON/nap.

Magyar családi események esetén mindez FÉLÁRON! Hétvégi rendezvény esetén a teljes költségre 25 lejes felárat számítunk.

FIGYELEM! A nagybányai magyar civil és egyházi szervezetek rendszeres tevékenységeik és kisebb alkalmi rendezvényeik lebonyolítására anyagi kötelezettség nélkül vehetik igénybe a Teleki Magyar Ház kertjét és termeit. Nagyszabású alkalmi programok esetén jelképes épülethasználati-díjat fizetnek, ennek ajánlott minimális összege 50 RON/nap, vagy alkalom (plusz a terítékhasználat díja, amennyiben szükséges).

Amennyiben közvetlen anyagi haszon származik az épületben folytatott tevékenységből, ennek 20 százalékát a Teleki Magyar Ház pénztárába kell befizetni, a helyiség, vagy felszerelés használatára megállapított egyéb díjaktól függetlenül. Köszönjük!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Edények, étkészlet: 1 RON / fõ / nap

Comments are closed