Vendégházunk

Töltsön néhány napot Gróf Teleki
Sándor nagybányai kúriájának vendégházában!

A nagybányai Teleki Magyar Ház hangulatos és csendes szálláshelyet, pihenőhelyet kínál az idelátogató turistáknak. Közel a történelmi városközponthoz, ideális kiindulópont lehet azok számára, akik Nagybánya és a környék nevezetességeivel, múzeumaival, műemlékeivel ismerkednének, túrázni szeretnének, vagy a közelben lévő jobbnál-jobb sípályákat szeretnék kipróbálni.

Az épületegyüttes kertjében található vendégházban négy személyt tudunk télen-nyáron kényelmes körülmények között elszállásolni. Szükség esetén két pótágyat is beállíthatunk. Hideg időben is otthonos melegre fűthető közös hálószoba, tágas étkező-társalgó, valamint felszerelt konyha, zuhanyfülkés mosdó, kellemes környezet várja vendégeinket. Szép idő esetén az egykori grófi kocsiszín előtti szőlőlugas hűvösében fogyaszthatja el reggelijét, vacsoráját.

A vendégházban működik az internetkapcsolat (wifi), az intézmény irodájában pedig szükség esetén nyomtató- és fénymásolóhasználatra is lehetőség van. Személygépkocsival érkezők számára a ház előtt van parkoló, de az udvarba is be lehet hozni a járművet.

A vendégházat a személyek számától függetlenül egyszerre csak egy társaságnak / családnak adjuk ki, tehát nem kell senkivel sem közösködni. Étkezést nem tudunk biztosítani, de a közeli főtéren több kisvendéglő is található.

SZÁLLÁSDÍJ:

Az érkezők számától függetlenül 2500 forint (vagy 9 euró, ill. 40 lej) egy éjszakára személyenként. Az egy főre eső fűtéspótlék (amennyiben az időjárás megkívánja) 1000 forint (3 euró, vagy 15 lej). FIGYELEM! Az október 31-ig befutó téli foglalások esetében (december-február) – amennyiben a foglalás legalább két személyre szól – a fűtési felárat elengedjük!

A szállásdíjat elegendő érkezés után kifizetni. Előlegre nem tartunk igényt, kérjük vegyék azonban figyelembe, hogy minden egyes utolsó pillanatban visszamondott szállásfoglalással veszteséget okoznak intézményünknek.

Igény és megegyezés szerint idegenvezetést is vállalunk, illetve igyekszünk biztosítani, Nagybányán és környékén. Áraink: városnézés (2-4 óra), 5-7000 Ft, egész napos idegenvezetés és csoportkísérés 15 000 Ft.

Címünk: Baia Mare / Nagybánya, Minerilor (régi nevén Thököly) utca 5-7. szám. GPS koordináták: 47.662515, 23.580469

A történelmi városközpont irányából a piros kupolás református templom utáni hídat elhagyva jobbra kell kanyarodni. Baloldalt a harmadik épület (a parkolóval szemben) a Teleki Magyar Ház.

Ha kérdésük van, vagy szállást szeretnének foglalni, szívesen állunk rendelkezésükre a
+40-740-751490 (Markó Hajnal)
+40-744-919166 (Dávid Lajos)
+40-262-212668 (vezetékes, du. 14-20 óra között)
telefonszámok valamelyikén, vagy a
dludovicus@gmail.com; telekihaz@tmh.alphanet.ro e-mail címeken.

Szeretettel várjuk! Visszavárjuk…

A vidék látnivalóiról, nevezetességeiről ITT olvashat, képeket ITT talál. A Teleki-házról ITT talál kedvcsináló fotóalbumot, néhány fotót vendégházunkról és egy tájékozódást segítő várostérképet ennek az oldalnak az alján is elhelyeztünk.

Zahoránszki Brigitta és Kirsch Norbert riportja (M1 tévécsatorna):


Vendégházunk már foglalt a következõ időszakokban

(az időpontok a foglalt éjszakákat jelzik):

Comments are closed